Kutsu laavutalkoisiin


Hei, lippukunnan jäsen ja/tai huoltaja!

Olemme saaneet jo vuoden vaihteessa taustayhteisöltämme Vaasan suomalaiselta seurakunnalta avustuksen kiinteän laavun hankkimiseen partiomajan ympäristöön. Hallitus valitsi tarjousten perusteella toimittajan ja toimitus on suunniteltu tapahtuvaksi kevättalvella 2024.

Tämän jälkeen lippukuntaamme kohtasi kuitenkin vielä toinen iloinen yllätys, kun eräs entinen lippukuntalainen oli voittanut urheilukisoista pikkulaavun, jolle hänellä ei ollut tarvetta. Hän ystävällisesti lahjoitti sen meidän lippukunnallemme. Laavu on jo majalla muovien sisällä odottamassa kokoamista.

Kutsumme teidät huoltajat ja vanhemmat partiolaiset osallistumaan laavutalkoisiin. Järjestämme kahdet laavutalkoot, koska tekemistä on paljon ja näin ollen on parempi mahdollisuus saada se useampien kalenteriin sopivaksi. Partio on harrastuksena moniin esim. urheiluharrastuksiin verrattuna hyvin edullinen, emmekä velvoita vanhempia säännölliseen talkootyöhön. Totuus on kuitenkin se, että me hyvin vähälukuiset vapaaehtoiset pyöritämme viikkotoimintaa ja järjestämme tapahtumat, joten omin voimin emme laavua saa tänä vuonna kasaan. Laavut pystytetään majaa ympäröivään metsään. Metsä on todella umpeen kasvanutta, joten alueella täytyy ensin raivata polkua auki laavupaikalle, raivata itse laavupaikkaa, kuljettaa pohjaan tarvittavat materiaalit metsään, siirtää itse laavun osat metsään sekä pystyttää ensimmäinen laavu paikoilleen.

Laavutalkoot pidetään lauantaina 11.11.2023 klo 10.00 alkaen sekä sunnuntaina 26.11.2023 klo 10.00 alkaen.

Ilmoittautuminen tapahtuu oheisen linkin kautta 7.11.2023 mennessä. Tarjolla on syötävää, mutta otathan omat ruokailuvälineet mukaan. Allergiat ja ruokavaliot voi ilmoittaa ilmoittautumislinkin kautta.

Nähdään talkoissa,

Vaasan Siniset ry